Glas Javnosti

POČINJE PRODAJA KARATA ZA MEČ PARTIZANA I BURSE: Najskuplja ulaznica košta 20.000 dinara (FOTO)

Košarka
Autor: Glas javnosti

Košarkaši Partizana zaigraće za devet dana utakmicu osmine finala Evrokupa protiv Burse. Susret će se igrati 20. aprila od 20.30 časova u "Štark Areni", a klub je pozvao navijače da u što većem broju dođu i podrže igrače, jer je utakmica eliminaciona i samo pobeda dolazi u pitanje za plasman u četvrtfinale.

Uskoro će biti puštene i ulaznice za ovaj meč, a Partizan je putem svog zvaničnog sajta objavio način i cenu pomoću koje navijači mogu doći do svog mesta na tribinama. Prodaja će se odvijati putem Ticketline servisa i sajta www.ticketline.rs, kao i u TC "Stadion" i "Merkator". Na dan utakmice, prodaja će se odvijati i na blagajnama Arene.



Najjeftinije ulaznice mogu se nabaviti po ceni od 700 dinara za tribinu 400 "bočno", a oni koji bi želeli nešto bolji pogled bi morali da izdvoje između 1.000 i 20.000 dinara koliko košta najskuplja ulaznica.


Klub podseća da će istovremeno početi i prodaja ulaznica za odloženi susret sa Cibonom u ABA ligi, koji će se odigrati 15. aprila od 19.00 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić". Najjeftinija pojedinačna ulaznica stajaće navijače 500 dinara, a mesto u parteru 800 dinara.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR