Glas Javnosti

PANATINAIKOS BOLJI OD PARTIZANA: Crno-beli izgubili u Atini (VIDEO)

Košarka
Autor: Glas javnosti

Košarkaši Partizana poraženi su u meču 22. kola Evrolige od Panatinaikosa u Atini. "Zeleni" su slavili posle velike borbe sa 84:71.

Partizan je mogao da dođe do velikog brejka na vrućem gostovanju, ali nije u odlučujućim momentima igra crno-belih se raspala.

Nedostajao je srpskom timu kapiten Kevin Panter, posebno u trenucima kada nije bilo igrača koji je mogao da "povuče". Osetila se sužena rotacija posebno u napadu.

A, moglo je sve da bude i drugačije. Vodio je Partizan u većem delu trećeg kvartala, ali je zakucavanje Lesora uz zvuk sirene za kraj treće četvrtine sve okrenuo na vodenicu Atinjana (58:58). Vezali su domaći osam poena i prelomili meč.

Nan je bio nezaustavljav na sinoćnoj utakmici (21 poen). Polazilo mu je sve za rukom i pokazao je zašto slovi za jednog od najboljih igrača Evrolige. Mitoglu je ubacio 16, a Lesor 14 poena.

Doužer je odigrao izuzetno dobar meč (17 poena, 7 skokova, 8 asistencija, 6 ukradenih lopti), ali nije imao adekvatnu pomoć saigrača. Svoje dobre momente imali su Kaboklo, Koprivica i Smailagić, ali nije postojao kontinutet kvalitetne igre. Naneli je imao 13 poena, a Smailagić 11.

Panatinaikos je tim koji to ne prašta. Oni dižu formu i nema sumnje da će biti pretendenti na osvajanje Evrolige.

Partizan ima skor od 11 pobeda i 11 poraza, dok Panatinaikos ima učinak 14 pobeda i 8 poraza.

U narednom kolu Partizan dočekuje Žalgiris.


Glas javnosti/K04S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR