Glas Javnosti

Crnogorski klub odvodi Pantera iz Zvezde?

Košarka
Autor: Glas Javnosti

Mornar iz Bara bacio je "rukavicu" u lice svim ekipama na Jadranu. Počeo je uveliko sa kompletiranjem ekipe, kako za nastavak sezone, tako i za sledeću sezonu.

Dovođenjem Aleksandra Lazića i produžetkom saradnje sa Vajthedom, Pulenom i Nidamom, Mornar istiće kandidatiru za napad na titulu, ako ne ove onda sledeće sezone.

Slično razmišlja i drugi crnogorski klub, Budućnost koja želi da dovde jednog od Zvezdinih najboljih igrača u tekućoj, još nezavršenoj, sezoni Kevina Pantera.

Panter je zimus stigao iz Olimpijakosa u Crvenu zvezdu i za kratko vreme postao prva napadačka opcija u timu Dragana Šakote i igrač koji rešava utakmice.

Na pitanje da li vidi sebe u Zvezdi i naredne sezone, Panter nije mogao da da precizan odgovor.

- Ne znam, moramo sačekati i videti kako će se situacija odvijati. Znam da je to pitanje koje se često postavlja, ali zbog svega što se dešava jednostavno ne može ništa sa sigurnoćšu da se zna. U ovom trenutku ne znam ništa, ne želim ni da razmišljam mnogo o tome, živim iz dana u dan, ne opterećujem glavu i izbegavam društvene mreže

Panter je trenutno u SAD i još uek je pod ugovorom sa šampionom ABA lige i Srbije. Ostaje da se vidi da li će čelnici Crvene zvezde ponuditi novi ugovor sjajnom šuteru i narednoj sezoni, ili će ići na drugu varijantu.

Panter je imao 11,6 poena ubačenih u proseku u Evroligi i bio je jedan od važnih "šrafova" Zvezde.

Izvor: Telegraf

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR