Glas Javnosti

VELIKA SRAMOTA NAVIJAČA PARTIZANA: Izviždali svog igrača, a aplauzima dočekali Rađu i Kukoča! A Rađa je SLAVIO PAD KNINA i podizao šahovnicu! (VIDEO)

Košarka
Autor: Glas javnosti

Košarkaši Partizana izgubili su od Olimpijakosa u meču 32. kola Evrolige.

Imali su crno-beli rezultat u svojim rukama, ali su u završnici uspeli sve da uprskaju i dozvole protivniku da se vrati u igru, preokrene i iz Beograda ode sa važnim trijumfom.

Ipak u senci poraza ostaće sraman gest navijača Partizana. Oni su salvom zvižduka dočekali bivšeg košarkaša Partizana i aktuelnog reprezentativca Srbije Nikolu Milutinova, dok su ovacijama podržali slavne hrvatske košarkaše Tonija Kukoča i Dina Rađu. 

Centar Olimpijakosa Nikola Milutinov osvrnuo se na zvižduke od navijača kluba za koji je igrao nekoliko godina.

"Želim da se zahvalim Partizanu na poklonu. Stvarno mi to znači. jer sam ovde proveo prelepe godine. Jer da nije bilo Partizana, ne bi bilo ni mene ovde gde sam sada. Jedna velika zahvalnost klubu", rekao je Milutinov.

"Što se tiče navijača, sa neke strane su zvižduci i razumljivi. Ne osećam ništa loše prema njima. Verujem da je to iz nekog razloga zato što igram za Olimpijakos, a možda i zbog nečega što se desilo na prvoj utakmici. Ali kad god igram, idem na pobedu.


Nikola Milutinov  (Foto: Jutjub)

Smešno zvuči, ali i kada igram protiv rođenog brata koji mi je najbliži, uvek idem na pobedu i još više se radujem kada njega pobedim. Uvek ću se truditi da dam sve od sebe za klub koji predstavljam, pobeda mi najviše znači", poručio je centar Olimpijakosa.


Navijači Partizana, kao i ogromna većina Srba su, na žalost, kratke pameti.

Oni su zaboravili (a možda većina i ne zna) da je Dino Rađa zajedno sa hrvatskim predsednikom Franjom Tuđmanom slavio genocidnu hrvatsku akciju "Oluja" kojom je iz Republike Srpske Krajine proterano celokupno srpsko stanovništvo.

On je u avgustu 1995. godine prisustvovao podizanju šahovnice na kninskoj tvrđavi. O tome je svojevremeno pisao i Ratko Dmitrović, nekadašnji glavni i odgovorni urednik "Novosti".


Košarkaši Dino Rađa i Toni Kukoč su nesumnjivo legende hrvatske košarke i među najboljim igračima sa ovih prostora ali, ako je i od navijača Partizana - mnogo je!

Glas javnosti

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR