Glas Javnosti

Bobi strašan protiv Lejkersa, prizemljio "Supermena", učinak iz snova!

Košarka
Autor: Glas javnosti

Mavsi su slavili protiv Lejkersa u prvoj pripremoj utakmici pre restarta sezone, utakmica je imala takmičarski start, ali iako su Lejkersi bili na +11, bilo je jasno da spuštaju ritam u nastavku.

Nisu se dobro proveli momci iz Los Anđelesa pošto je Kari bio raspoložen sa 23 poena, ali i Bobi Marjanović, koji je ubacio 17 uz čak 13 skokova i šut 6-9 iz igre.

Luka Dončić ga je pratio sa 14 poena, pet skokova i šest asistencija, na drugoj strani je Kuk bio najefikasniji sa 13, Lebron je imao 12 uz pet asistencija.

Marjanović je inače dva puta u istom napadu blokirao "Supermena" Hauarda, pogodio je trojku na oduševljenje klupe Dalasa.

 

Očekivano, zbog duge pauze i smanjivanja rizika od povreda, niko se nije forsirao i u oba tima je minutaža bila balansirana, pa je tako Bobi bio igrač koji je najviše vremena proveo na parketu (skoro 24 minuta).

 Džejms nije imao svoje veče. Naime, Lebronu se sigurno nije dopao jedan potez Kuzme koji ga je potpuno ignorisao pri prevođenju lopte, odbio je da mu doda, a onda se prošetao do koša i promašio polaganje. Pored toga je u jednom duelu dobio po nosu, ali se čini da je to malo "začinio" teatralnim bacanjem unazad.

(Izvor: Novosti, Sportske.net)

 

 

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR