Glas Javnosti

POL POGBA PRESEKAO! Neću više da budem ĐAVO!

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Pol Pogba ne želi da potpiše novi ugovor sa Mančester junajtedom, a nekoliko evropskih velikana zainteresovano je za njegove usluge.

Sledeća destinacija za Francuza (29) može biti Juventus i PSŽ jer je Pogba do sada odbio sve pokušaje uprave kluba da ga zadrže na Old Trafordu.


"Sansport" izveštava da, međutim, gradski rival "đavola", Mančester siti traži novog centralnog veznog kao zamenu za Fernandinja.

Čelnici "građana" su tražili su da budu obavešteni o Pogbinoj situaciji u narednim nedeljama, što se nikako neće svideti navijačima Junajteda.


Saga Pogbe i Sitija traje već duži vremenski period. Klub iz Mančestera je bio zainteresovan da angažuje francuskog repretentativca još 2016. kada je napuštao Juventus, ali su na kraju ipak odustali od njega. Zatim, dve godine kasnije, Pep Gvardiola je bacio varnicu uoči derbija u Mančesteru tvrdeći da mu je Mino Rajola ponudio šansu da kupi Pogbu.

A bi Mančester Siti pobedio u trci za Pogbu, napravio bi potez koji bi uzburkao engleski fudbal, kao i kada je Karlos Tevez promenio gradska rivala u leto 2009.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR