Glas Javnosti

TRANSFER BOMBE! Zagrevanje za prelazni rok, a OVE TRI zvezde već dižu prašinu (FOTO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Fudbalski prelazni rok je na vidiku, a već se kuvaju mogući transferi. "Glas" prenosi koja bi trojica svetskih igrača mogla na leto da promene klubove.

Napadač Atletiko Madrida Luis Suarez (35), kojem ugovor ističe u julu, želi se vratiti u Barselonu. Španski mediji su objavili da je spreman i na manju platu kako bi se ostvarila želja za prelaskom. Za sada, Barselona je upoznata s njegovim namerama i drži tu opciju otvorenom.


Luis Suarez

Cilj Urugvajca je da igrati u nekoj od najjačih evropskih liga kako bi bio ostao u dobroj fizičkoj kondiciji za Svetsko prvenstvo u Kataru. Suarez je proveo šest sezona u Barsi, a u 283 nastupa postigao je 198 golova. Zadnje dve godine igra za Atletiko Madrid, ali više nije golgeterskoj formi.

Frka se diže i oko jednog od najboljih igrača planete. Kako je javio "Parisjen", Kilijan Mbape je dogovorio sve sa svojim klubom Pari Sen Žermenom, oko produžetka saradnje. Navodno, francuska superzvezda je prihvatila da postane najplaćeniji fudbaler na svetu, a pregovore je vodio direktno sa katarskim vlasnicima. On bi trebalo da zaradi 100.000.000 evra od bonusa i platu od 50 miliona po sezoni!


Kilijan Mbape

Ipak, ispostavilo se da ova vest nije tačna, a demantovala ju je, ni manje ni više, nego Kilijanova - majka! Njenu izjavu je preneo italijanski insajder, Fabricio Romano, preko svog Tviter profila.


Prema pisanju italijanske “Gazeta delo sport“ reprezentativac Belgije Remel Lukaku bi mogao uskoro da obnovi saradnju sa Antonijom Konteom i pridruži mu se u Čelsijevom gradskom rivalu Totenhemu.


Remel Lukaku

Lukaku je pod Konteovim vođstvom blistao u Interu, sa kojim je osvojio titulu u Seriji A, a italijanski stručnjak bi ga rado video i u redovima “pevaca“. Prema “Evening Standardu”, Njukasl i Milan su zainteresovani za potpis Lukakua.


Ali, Lukaku (28) se mučio otkako je prešao među “plavce” iz milanskog Intera i postigao je samo pet golova u Premijer ligi.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR