Glas Javnosti

SPARTA, PA ŠTA? PROVOKACIJE PRED DERBI: Partizan nije imao OZBILJNU evropsku UTAKMICU

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Trener Zvezde ne misli da je Sparta iscrpela crno-bele pred nedeljni okršaj.

Zvezda i Partizan, 166. put. Tenzija, taktika, euforija, koncentracija, motivacija. Želja. Nada. Sve se gleda, sve je važno. Sve može da odluči, piše Telegraf

- Derbi nije samo taktika, derbi je detalj, derbi je inspiracija - poručio je trener Zvezde Dejan Stanković pred nedeljni sudar na Marakani sa večitim rivalom koji dolazi u komšiluk sa pet bodova viška naspram crveno-belih.



Borba za titulu bi u nedelju mogla biti izvesnija ili ipak još neizvesnija.

Zvezda čeka najvažniju utakmicu odmornija od Partizana koji je u četvrtak imao psihofizčko pražnjenje protiv praške Sparte. Stanković, ipak, ne smatra da su crno-beli imali težak posao, da su se namučili, niti veruje da će njegov tim zbog toga biti svežiji.



Da li je prednost Zvezde u nedelju to što je Partizan u četrvtak imao ozbijnu evropsku utakmicu, trener Zvezde je odgovorio.

- Ne ozbiljnu, ali da su koji kilometar više pretrčali, to da. Evropa je, opet, zahtevna, i nama se posle Brage desilo da smo bili emotivno i fizički istrošeni. I ako ste umorni, utakmica kao što je derbi te oporavlja brže - rekao je Stanković

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR