Glas Javnosti

OVO NIJE BILO NJEGOVO VEČE: Vlahović zamenjen, sve pršti na Derbiju dela Mole (FOTO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Vlahović se nije izjednačio na čelu liste strelaca u italijanskoj Seriji A sa napadačem Lacija Ćirom Imobileom, koji na kontu ima ukupno 19 golova.

Srpski reprezentativac Dušan Vlahović (22), nije dao gol u popularnom Derbiju dela Mole (nosi naziv po jednoj od najvećih znamenitosti Torina). Srbin je zuamenjen u 74. minutu na prvenstvenom meču sa gradskim rivalom Torinom na "Alijanc" stadionu na kome je najtrofejniji italijanski klub bio domaćin. Umesto njega ušao je Mojse Kin.


Vlahović nije uspeo da se izjednači na čelu liste strelaca u italijanskoj Seriji A sa napadačem Lacija Ćirom Imobileom, koji na kontu ima ukupno 19 golova. Prvenstveni susret i gradski derbi sa Torinom je uvertira za Juventus, pred prvi meč osmine finala Lige Šampiona protiv Viljareala koji se igra u Španiji.


Iako je torinska "stara dama" kao dvostruki prvak Evrope favorit protiv španske "žute podmornice", Viljareal je u Evropi poslednjih godina pomrsio račune mnogim favoritima, a prtošle godine je na penale trijumfovao u Ligi Evrope, savladavši engleskog velikana Mančester junajted.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR