Glas Javnosti

NEMA KRAJA DIVLJANJU USTAŠKIH FUDBALERA! ZAPALIĆU KRAJINU DO KNINA, ZAPALIĆU DVA, TRI SRPSKA ŠTABA: Novi jeziv snimak orgijanja Hrvata! GLEDAJ SRBIJO I NAVIJAJ ZA "KOMŠIJE"! (VIDEO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti/Kurir

Ustaše u elementu!

Reprezentacija Hrvatske osvojila je treće mesto na Mundijalu u Kataru, ali njihovi fudbaleri ne prestaju da se brukaju.

Posle sramne proslave na Trgu Bana Jelačića, gde su fudbaleri sa navijačima slavili uz pesme Marka Perkovića Tompsona, koji propagira ustaštvo i mržnju prema Srbima, usledio je novi skandal u režiji reprezentativaca Marcela Brozovića i Dejana Lovrena.

Fudbaleri hrvatske su u Brozovićevom kafiću lumpovali uz "Bojna čavoglave", koja počinje fašističkim pozdravom "za dom spremni", ali nisu se tu zaustavili.

Na društvenim mrežama isplivao je još jedan skandalozan snimak na kom fudbaleri, zadojeni neopisivom mržnjom prema Srbima, pevaju Tompsonovu "Kninsku kraljicu".

"Zbog Anice i bokala vina, zapaliću Krajinu do Knina. Zabaliću dva, tri srpska štaba, da ja nisam dolazio džaba", pevali su Lovren i Brozović.

Inače, Lovren je poznat po brojnim ispadima i skandalima.

Nakon osvajanja trećeg mesta izvređao je hrvatskog novinara, a njegov sukob sa predstavnicima medija u Hrvatskoj traje čitavu godinu.

Njemu je zamerano što je ostao u Zenitu kada su počeli sukobi u Ukrajini, ali i to što je podržao Novaka Đokovića tokom njegove drame u Australiji.

Samo nekoliko dana pre nego što je sa Brozovićem sramotno proslavljao treće mesto, odnosno, nakon što je Hrvatska izgubila u polufinalu od Argentine, upravo je od Novaka dobio javnu čestitku na velikom uspehu, ali očigledno nije razmišljao o čoveku koji ne krije da ga poštuje dok je proslavljao sa saigračem.




SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR