Glas Javnosti

JEDNOM USTAŠE - UVEK USTAŠE! ŽIVELA NDH: Reprezentaciju Hrvatske uporedili sa genocidnom i fašističkom tvorevinom! J*BI GLUPE SRBE!

Sport
Autor: Glas javnosti

Skandalozna naslovnica lista "Hrvatski tjednik" zaprepastila je čitav region. Ili, tačnije, nije... Sve je ovo zapravo očekivano.  Jednom ustaše. uvek ustaše... Jednom koljači - uvek koljači!

Preko prepoznatiljivh kockica u pozadini napisali su preko cele naslovne strane: "Živela nogometna država Hrvatska" i to tako što su početna slova NDH pojačali (boldovali). Verovatno da slučano nekome ne bi promakla poruka.List koji se najurednije prodaje u Hrvatskoj u 21. veku otvoreno veliča fašističku tvorevinu NDH i to prolazi bez ikakve osude tamošnje javnosti.
Veličanje ustaške tvorevine iz Drugog svetskog rata i njeno poređenje sa uspehom reprezentacije Hrvatske je samo kap u moru skandala koji su obeležili Mundijal.

Počelo je sramnim vređanjem golmana Milana Borjana koji je sa osam godina proteran iz rodnog Knina, nastavilo se isticanjem usataških simbola, zastava sa grbom NDH na utakmicama reprezentacije i sramnim ispadom selektora koji pobede posvećuje "hrvatskim braniteljima", a kao "šlag na tortu" usledila je naslovnica na kojoj se veliča genocidna i fašistička tvorevina.

Glas javnosti/Telegram.hr

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR