Glas Javnosti

Juventus srlja iz lošeg u gore!

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Trener Juventusa Masimilijano Alegri našao se u centru skandala italijanskih i svetskih medija, nakon što je u javnost dospelo da se i on kockao, kao i nekoliko italijanskih fudbalera od kojih ima i onih iz Juventusa.

Italiju žestoko trese skandal oko ilegalnog klađenja zbog kog je talentovani fudbaler Juventusa Nikolo Fađoli dobio sedam meseci suspenzije, pred drakonskom kaznom je i bivši vezista Milana Sandro Tonali, koji je trenutno član Njukasla.

Sada je trener „stare dame“ Maks Alegri u žiži medija, posle insajderskih informacija koje je lansirao italijanski paparaco Fabricio Korona, koji je objavio da je Italijan igrao rulet u jednom od kasina u Monte Karlu.


Problem je, navodno, nastao nakon što je Alergi prema tvrdnjama Korone, posle dobitka od 40.000 evra „za stolom“, dao tri hiljade evra osobi pored njega da uplati tiket na kom su se našle i utakmice italijanske Serije B, što je strogo zabranjeno sportistima i trenerima.

„Jednom je osvojio 40 hiljada evra i onda je dao tri hiljade osobi pored sebe. Ta osoba je umesto Alergija uplatila listić, a mnogo se kladio na utakmice Serije B“, preneo je italijanski paparaco Fabricio Korona navode svog doušnika čije se ime krije od javnosti.

Do sada se niko iz Juventusa, uključujući ni optuženog Alergija nije oglašavao tim povodom.
Klub iz Torina u nedelju igra derbi meč protiv Milana, a ono što je dobra vest za crno-bele jeste da se očekuje povratak srpskog reprezetativca Dušana Vlahovića koji se oporavio od povrede zbog koje je propustio mečeve sa Torinom i Atalantom, kao i reprezentativne obaveze.

Osim Sandra Tonalija, Nikola Fađolija, za ilegalno klađenje tereti se Nikolo Zaniolo, bivši fudbaler Rome, koji je trenutno u Aston vili.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR