Glas Javnosti

VLAHOVIĆ PODIGAO ITALIJU NA NOGE

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Fudbaler Juventusa Dušan Vlahović nastavlja da rešeta mreže u Italiji, a ovoga puta njegova "žrtva" bio je Lacio, i to u polufinalu kupa Italije. Juve je slavio sa 2:0, a srpski as je zapečatio sudbinu Rimljana, čiju mrežu je načeo Federiko Kijeza.

Nakon meča, Dušan Vlahović dao je interesantnu izjavu, koja nije prošla neprimećeno u italijanskim medijima:

Baš me briga koliko ću golova postići, kome ću asistirati. Važno je da pobeđujemo, jer to znači da ćemo zajedno da slavimo. Kada pobedimo, svi smo dobri. Veoma sam srećan!

 

Vlahović je dodao da je tim Masimilijana Alegrija prolazio kroz težak period, kao i posao nije gotov, te da Juventus čeka težak posao u revanšu u Rimu. Taj meč igra se 23. aprila, a finale italijanskog kupa održaće se u Saudijskoj Arabiji, na stadionu u Rijadu.

Prolazili smo kroz zaista težak period, tako da smo morali da budemo najbolji u ovoj utakmici. Bilo je teško, a čeka nas još jedan težak meč u revanšu. Ovo je bilo samo jedno poluvreme. Želim da čestitam saigračima i da se zahvalim navijačima koji su došli da nas bodre. Takođe, čestitam treneru na pripremi utakmice. Odigrali smo odličnu utakmicu, moramo da nastavimo ovako.

Glas javnosti /S08S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR