Glas Javnosti

BOMBASTIČAN POČETAK LUKE JOVIĆA: Real će ZAŽALITI što ga je 'POZAJMIO' Ajntrahtu (VIDEO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

O debiju srpskog fudbalera Luke Jovića za Ajntraht će se pričati dugo kao i o tome kako su u Real Madridu sigurno pogrešili što su ga sklonili sa klupe.

Luka Jović je opet zaigrao za Ajntraht i u prvoj utakmici pokazao Real Madridu da zaslužuje šansu i da su pogrešili što su ga sklonili!
Srpski napadač je ušao u igru u 62. minutu meča protiv Šalkea, pri rezultatu 1:1, a onda je sa dva gola doneo pobedu i postavio konačnih 3:1!

Trener i sportski direktor Ajntrahta iz Frankfurta nisu krili oduševljenje sjajnom partijom povratnika, ali i dvostrukog asistenta, Filipa Kostića. Zadovoljstvo zbog trijumfa i ekipnog, ali i ličnog Jovićevog, nisu krili sportski direktor Ajntrahta Fredi Bobić i trener Adi Hiter, koji je vodio Luku i ranije u Ajntrahtu.

- Ovo je bilo jako lepo nedeljno veče. Na poluvremenu smo već rekli da je scenario napisan za Luku. Ovde je za njega dobra atmosfera. Golovi su bili vrhunski, i priprema i realizacija. Kod centaršuta za 2:1 video sam Luku kako odmiče. Ako mu je prvi kontakt s loptom dobar, onda bude sve čisto. Kod drugog pogotka ste to mogli da vidite. To morate imati u sebi, ne može se naučiti - rekao je Bobić.

Hiter se potom nadovezao.

- Znali smo da na klupi imamo još jednog napadača koji može da postigne golove. Luki je bilo izuzetno važno da se vrati gde mu je najbolje i gdje se prijatno oseća. To ste mogli da vidite od prvog dana. Činjenica da je postigao dva prelepa gola govori o njegovoj klasi i to se ne može uvek objasniti. Filip je podstakao pogotke, veliki su prijatelji. Drago mi je što je baš on pripremio dva gola - naglasio je šef struke Ajntrahta.

Na kraju je još jedan od klupskih direktora Bruno Hibner o Joviću je rekao samo jednu, ali vrednu rečenicu: "Tipični Luka, jedva da mu je potrebno da se nađe u šansi".

Čestitke su reprezentativci Srbije dobili i od japanskog saigrača Makota Hasebea.

"Luka je izvanredan u špicu napada. Dva udarca - dva pogotka. Interakcija s Filipom je naravno bila veoma dobra. Sad imamo više opcija u napadu, što će pomoći našem timu".

Luka je pretprošlog leta otišao u Real i za godinu i po je kod Zinedina Zidana dobio šansu na samo 32 utakmice i u njima dao dva gola. Taj učinak je u Ajntrahtu izjednačio za veče.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR