Glas Javnosti

USKORO POČINJE NOVOSADSKI SAJAM KNJIGA: Posetioci će imati priliku da upoznaju brojne pisce

Društvo
Autor: Glas javnosti

Ovogodišnji Novosadski sajam knjiga biće održan od 18. do 25. marta u Hali 1 Novosadskog sajma, saopšteno je danas. Ulaz za posetioce će biti besplatan a dela će biti snižena i do 60 odsto.

Posetioci će tokom sajma imati priliku za susret i razgovor sa brojnim piscima, između ostalih i sa Bojanom Ljubenovićem i Mariom Liguorijem, a u sredu 20. marta i sa ovogodišnjim dobitnikom NIN-ove nagrade za delo „Poslije zabave“ Stevom Grabovcem.


Kako je najavljeno, u Hali 1 Novosadskog sajma, posetioce će dočekati oko 60 izlagača iz zemlje i regiona, uz premijerna izdanja, brojne promocije, atraktivni program i značajni popusti.


„Dela će biti snižena i do 60 odsto, a neke od najtraženijih naslova čitaoci će plaćati po cenama umanjenim do 40 odsto. Izlagači najavljuju i akcije u okviru kojih će više naslova ‘u paketu’ nuditi po promotivnim cenama“, dodaje se u pozivu.


Ističe se da će na pojedinim štandovima posetioci i ove godine moći da pronađu knjige za 100, 200 i 300 dinara. Radno vreme za posetioce biće od 10 do 20 sati, a ulaz je besplatan.


Glas javnosti/N01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR