Glas Javnosti

NEMA ODUSTAJANJA, NITI POVLAČENJA: Pravda mora da ZAKUCA na svačija VRATA

Crna Gora
Autor: Glas javnosti

Demokratski front pozdravio je privođenje predsednika Privrednog suda Blaža Jovanića, uz poruku da ovakve akcije treba nastaviti u budućnosti.

Mandić kaže da, zbog selektivnog primenjivanja pravde, Katnić i tužilac Saša Čađenović treba da se nalaze u "sigurnoj kući" posle svega što je objavljeno iz Skaj aplikacije vezano za uhapšenu bivšu predsednicu Vrhovnog suda Vesnu Medenicu"Vidimo da nakon Vrhovnog suda na red dolazi Privredni sud. Mislimo da sa ovakvim akcijama treba nastaviti i da nipošto ni pod kakvim pritiscima ne treba odustati" - rekao je predsednik Nove srpske demokratije i jedan od lidera DF-a Andrija Mandić.

Mandić je rekao da su njegove kolege Milan Knežević, Nebojša Medojević i on danas teško optuženi od bivšeg glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića da će biti odgovorni, ako se njemu nešto desi.Obraćajući se međunarodnoj javnosti i novom GST Vladimiru Novoviću, Mandić je odbacio bilo kakve veze sa Katnićem i poručio da ne žele, kako je kazao, njegovu niti bilo čiju smrt.

Dodao je da DF samo traži da se Zakon primenjuje jednako na sve, bez ikakvog prolivanja krvi.

Mandić kaže da, zbog selektivnog primenjivanja pravde, Katnić i tužilac Saša Čađenović treba da se nalaze u "sigurnoj kući" posle svega što je objavljeno iz Skaj aplikacije vezano za uhapšenu bivšu predsednicu Vrhovnog suda Vesnu Medenicu.Upitao je "zašto ta Skaj aplikacija ne ide i u drugom slučaju kad su u pitanju Lazović, Katnić Čađenović… Na one koji su radili za organizovani kriminal i stekli grdne milione".

Poruka DF-a je, kazao je Mandić, jednostavna: "Pravda mora da zakuca na svačija vrata"."Nezavisno od toga da li se radi o Milu Ðukanoviću ili čelnicima sudskih organa. Zalažemo se samo za primenu zakona. Ne zalažemo se ni za čiju smrt, samo želimo pravdu. Nema potrebe bilo ko da pusti krv. Zašto nekoga sakatiti i ponižavati kad može da se primeni pravda. Želimo da Crna Gora nastavi na putu od avgusta 2020. godine. 65 ljudi je ubijeno u sukobu kriminalnih organizacija koje je osnovao režim Mila Ðukanovića" - rekao je Mandić.

Rekao je da dokazi govore da su Katnić i Čađenović bili povezani sa mafijom i da zbog toga moraju da odgovaraju, prenosi Kurir.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR