Glas Javnosti
posta

KNEŽEVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: U Dritanovoj Vladi najmanje 15 ministara su AGENTI ZAPADNIH SLUŽBI

Crna Gora
Autor: Glas javnosti

Povodom izglasavanja manjinske Vlade premijera Dritana Abazovića, na sednici Skupštine na Cetinju, oglasio se lider DNP-a Milan Knežević.

Upamtilo je Cetinje mnoge tragične događaje u svojoj istoriji, od spaljivanja Cetinjskog manastira od strane Mahmut paše Bušatlije, dva pohoda Omer Paše Latasa, rušenja Njegoševe kapele od strane Austrougara, makaronske Skupštine na Petrovdan 1941, ali današnji izbor manjinske vlade Dritana Abazovića već sad prijeti da zatamni najcrnje dane crnogorske istorije.Nelegitimno zakazana Skupština, skupljena s koca i konopca, kao u najgora vremena pijace na Tuškom putu, pokazala je da ne postoje ljudska dna koja se ne mogu dotaći u analnim porivima za funkcijama i gubljenju ljudskog oblika. Manjinska vlada Dritana Abazovića a većinska Mila Đukanovića, najbolji je pokazatelj da je Crna Gora postala dron kojim upravljaju iz zapadnih ambasada šaljući jasnu poruku da izborna volja nema nikakav značaj, i da je u kolonijama poput naše najbolje ćutati i gutati ono što slobodan čovjek nije spreman da proguta i pojede.

A da bi progutao lakše skliznulo niz grlo, uvek je tu neki Eskobar da te cukne po leđima i da mu još kažeš “thank you” ubjeđujući sve oko sebe da si upravo pojeo popek ili Njegošev stek.U manjinskoj vladi Dritana Abazovića a većinskoj Mila Đukanovića, najmanje 15 ministara su agenti zapadnih obavještajnih službi predvođeni Rankom Krivokapićem koji se iz fonda PIO vraća na veliku scenu kao starac Fočo na Čkaljinom ispitu o Prvom srpskom ustanku.

A nekadašnji Srbi iz SNP- a postaće preparirani funkcionerski eksponati koje će predstavnicima međunarodne zajednice kao rijetku vrstu prikazivati u pauzama za ručak i obaveznog odlaska u toalet.

Biće to još jedan doprinos multipraktik Crne Gore u kojoj će dobar Srbin biti samo onaj koji više nije Srbin.

A kad sledeći put budu kamenovali srpsku decu na Cetinju, obaveza Srba iz manjinske vlade Dritana Abazovića a većinske Mila Đukanovića, biće da prvi bace kamen na šoferšajbnu autobusa i tako potvrde svoj janičarski status. A odmah nakon kamenovanja autobusa, treba kamenovati crkve i manastire SPC kao uvod u donošenje novog Zakona o slobodi veroispovesti čije će prelazne i završne odredbe napisati Draginja Vuksanović u znak kompenzacije zato što je odbrana pripala Rašku Konjeviću iako nikad nije pucao ni iz pištolja na vodu.A Draginja je makar na Adžića krivini ostala do kraja dok su Ranko i Raško tog septembarskog jutra preskakali zapaljene gume bežeći od suzavca. Bilo je u istoriji Crne Gore raznih političkih silovanja, ali ovakvo dobrovoljno kao što Milo Đukanović siluje vladu Dritana Abazovića i Vladimira Jokovića još nije zabeženo.

Zato što oni iz manjinske vlade imaju logično obrazloženje: ”jeste silovanje, ali s kondomom", piše Kurir.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR