Glas Javnosti

MEDOJEVIĆ PROZVAO ABAZOVIĆA: Cilj Vlade da bude antisrpska, antiruska i antipravoslavna

Crna Gora
Autor: Glas javnosti

Predsednik Pokreta za promjene (PzP), članice Demokrtskog fronta, Nebojša Medojević, saopštio je danas da je jedini zadatak nove crnogorske vlade Dritana Abazovića da bude deo regionalne antisrpske, antiruske i antipravoslavne i antislovenske koalicije koja će služiti intenziviranju pritiska i pokušaja izazivanja unutrašnjih nemira u Srbiji.

Medojević ukazuje da će, kako navodi, posebno biti rizične operacije aktiviranja starih žarista - KiM, Makedonija, Sandžak, Republika Srpska gde globalisti imaju pod svojom kontrolom značajne resurse u balkanskoj konfederaciji organizovanog Kriminala i korumpiranim političarima, kontrolisanim tajkunima, medijima i NVO aktivistima.

"Levičarske ekstremističke terorističke organizacije (ANTIFA i sl.) finansirane od globalista (Soroša i družine) već intenziviraju obuke lokalnih ekstremista i anarhista za sprovođenje terora i izazivanje haosa u regionu, sa posebnom metom u Srbiji" - upozorava Medojević."Zato sin neokomuniste i levičarskog ekstremiste DŽordza Soroša čestita Dritanu na premijerskoj poziciji sa tri odsto podrške birača. Još ako Savo Kentera, sitni doušnik ANB postane šef ANB, sve izdajničke i plaćeničke figure globalne države biće na tabli. Milo. Sreća nas je pratila do ivice provalije. Posle nije" - napisao je Medojević na fejsbuk profilu.Medojević kaže i da je vlada Dritana Abazovića "još jedna u nizu marionetskih sluganskih Vlada Crne Gore koje su od 1998. godine formirane, isključivo po nalogu globalne duboke države i stranih bezbednosno-diplomatskih struktura", prenose Novosti.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR