Glas Javnosti

DOKTORI ZABRINUTI ZA BAJDENOVO MENTALNO STANJE: Predsednik će ići na testiranje?

Svet
Autor: Glas javnosti

Džo Bajden je ocenjen kao previše senilan da bi bio krivično gonjen zbog njegovog pogrešnog zadržavanja poverljivih dokumenata

Medicinski profesionalci uputili su poziv američkom predsedniku Bajdenu da polaže test mentalne sposobnosti nakon što je u četvrtak opasan izveštaj specijalnog tužioca Roberta Hura otkrio da 81-godišnjak ne može da se seti osnovnih činjenica o svom životu i karijeri.


U izveštaju Hura, objavljenom u četvrtak, Džo Bajden je ocenjen kao previše senilan da bi bio krivično gonjen zbog njegovog pogrešnog zadržavanja poverljivih dokumenata i napominje da se glavnokomandujući "ne seća kada je bio potpredsednik" i "ne seća se, čak ni u roku od nekoliko godina, kada mu je umro sin Bo" tokom dva dana intervjua u oktobru, prenosi "Njujork Post".


- Nešto nije u redu, pa čak i ako je neznatno, to se mora objasniti javnosti - rekao je za "Post" dr Stjuart Fišer, lekar primarne nege u staračkom domu u Bronksu.


- Ne samo da Bajden ima neku slabost, već je odložio izvođenje objektivnih dokaza - dodao je interni medicinski ekspert, tvrdeći da "niko ne može da proguta" predsednikovu odbranu o njegovom sećanju.


Glas javnosti/D03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR