Glas Javnosti

RECITE ZBOGOM SALU NA STOMAKU: Potrebna su vam samo DVA sastojka napitak koji donosi preporod!

Zdravlje
Autor: Glas javnosti

Višak kilograma i salo na stomaku znaju da budu uporni i frustrirajući. Sa ovim zdravim napitkom ćete rešiti ove probleme!

Poznato je da su suve šljive vrlo zdrave i da podstiču bolji rad creva. Ovo sve pomaže ubrzavanju metabolizma i gubitku viška kilograma, kao i sala oko stomaka. 

Suve šljive su odlične za regulisanje stolice, a čaj koji možete od njih napraviti ubrzaće vaš metabolizam i učiniti da kilogrami brzo nestaju. Takođe, dok ga pijete, svakako se preporučuje i da se prodržavate laganije ishrane, te da pijete dosta tečnosti kako bi se creva rasteretila i kako bi ovaj proces bio efikasniji, piše Agroinfo.rs

Za napitak vam je potrebno:

* 1 litar vode

* 100 grama suvih šljiva

Priprema

Uzmite jednu posudu koja se može hermetički zatvoriti. U nju poređajte šljive, prelijte vodom, zatvorite je i ostavite u frižideru sedam dana.

Nakon sedam dana, uzmite gazu i procedite tečnost i tako ste dobili svoj napitak. Pijte ga svako jutro na prazan stomak i to po jednu čašu pre doručka. Rezultati će vrlo brzo doći. Najpre ćete primetiti bolji rad creva, a potom i smanjenje masnih naslaga.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR