Glas Javnosti

RAZMISLITE JOŠ JEDNOM PRE UZIMANJA LEKOVA: Ovo voće SVI imamo u kući, a najbolje je za snižavanje opasnog HOLESTEROLA

Zdravlje
Autor: Glas javnosti

Loš holesterol ume da bude veoma neprijatna stvar koja potom sa sobom povlači brojne druge tegobe u organizmu. Verovali ili ne, jabuka će ove probleme rešiti.

Visok nivo holesterola može dovesti do začepljenja arterija, a samim tim i većeg rizika od srčanih oboljenja. Iako postoje brojne prirodne namrnice koje mogu pomoći kod ovog problema, jabuke sadrže sastojak koji je idealan za snižavanje ovog štetnog parametra u telu. Jabuke imaju velike količine vlakana, tačnije pektina koji igra glavnu ulogu u ovom slučaju. Ona prema istraživanjima mogu pomoći u smanjenju nivoa lošeg holesterola u organizmu, tačnije pektin koji se nalazi u jabukama jedan je od najboljih načina snižavanja holesterola kada su u pitanju voćni izvori.

Jabuka je generalno prepoznata kao veoma zdravo voće. Preporučuje se njeno konzumiranje zajedno sa ljuskom, a izuzetno je važna i za pravilno funkcionisanje mozga. Kod snižavanja nivoa lošeg holesterola, jabuka automatski značajno pomaže u normalnom radu srca. BONUS VIDEO: EVO KO SU NAJPOZNATIJI KRADLJIVCI UMETNIČKIH DELA

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS

POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽA


HOROSKOP