Glas Javnosti

MAGIČNI PRAŠAK ZA DUGOVEČNOST: Leči teške upale, ŠTITNU ŽLEZDU, HOLESTEROL, ubrzava MRŠAVLJENJE

Zdravlje
Autor: Glas javnosti

U kineskoj medicini koriste ga više od dve hiljade godina kao sredstvo za bolje celokupno zdravlje, protiv starenja i za dugovečnost.

Borov polen je jedan od najboljih darova prirode. Ima širok spektar zdravstvenih svojstava. Sadrži više od 200 bioaktivnih hranljivih materija, vitamina, minerala, aminokiselina, fitonutrijenata. U kineskoj medicini korišćen je pre više od 2.000 godina kao lek za bolje zdravlje, protiv starenja i za dugovečnost.

Naravno, veoma je važno da se radi o polenu koji nije zagađen ili tretiran, ili koji se sakuplja, na primer, u čistoj borovoj šumi. Ako ga kupujete, proverite proizvođača i uverite se da je 100 odsto prirodan, bez aditiva, šećera, veštačkih boja.Evo nekih od ključnih karakteristika borovog polena:

sadrži svih 8 esencijalnih aminokiselina ili proteina,
sadrži skoro sve vitamine B-kompleksa
sadrži vitamine D2 i D3
poboljša fleksibilnost zglobova i vezivnog tkiva
utiče na poboljšanje imunološkog sistema
podržava rad žlezda endokrinog sistema i hormonsku ravnotežu
ublažava teške upale 
štiti od gripa i prehlade


reguliše holesterol
štiti od radioaktivnog zračenja
ima jaka antioksidativna svojstva
kod žena i kod muškaraca reguliše nivo hormoni
olakšava menopauzu kod žena i pojačava libido
poboljšava metabolizam
pomaže u regulisanju težinePored ovih svojstava, polen bora se pokazuje kao odličan dodatak zdravoj ishrani, hrani kosu, jača organe i njihovu otpornost, kao i izdržljivost kardiovaskularnog sistema, poboljšava rad srca, piše Alo.

Takođe, pojedini sastojci borovog polena jačaju kapilare.Kako koristiti polen bora?

Sveže sakupljen polen se može dodati u jela, mleko, jogurt, šejkove ili sokove. Kupljen u prodavnici u obliku praha, dnevno se može konzumirati jedna kašičica pomešana sa medom.

Preporučuje se uzimanje ujutru pre doručka. Najbolje od svega je što se polen bora može koristiti neograničeno, a rezultati su vidljivi nakon mesec dana svakodnevne upotrebe.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR