Glas Javnosti

LAKO POPRAVITE FIZIČKI IZGLED: Vežbajte samo 15 minuta dnevno i postignite sjajne rezultate

Zdravlje
Autor: Glas javnosti

Ukoliko želite da popravite svoj izgled, u tome možete uspeti lako i jednostavno, uz pomoć klasičnih vežbi. Dovoljno je da vežbate samo 15 minuta dnevno i uspećete u svom planu.

Naterajte sebe na makar tih 15 minuta i nemojte praviti izgovore. Ovo nije mnogo vremena i sigurni smo da možete makar toliko izdvojiti za sebe i svoje zdravlje. Pritom, ne morate davati mnogo novca na skupe teretane, treninge i opremu - sve možete raditi i kod kuće.
Kako se ovaj trening zove?
 
Ime ovog načina treniranja je 30-1 i obuhvata vežbe visokog inteziteta, mišiće celog tela i samo oduzima 15 minuta vašeg vremena.

Kako se radi?
 
Potrebno je da uradite po 30 ponavljanja ključnih vežbi - čučnjeva, trbušnjaka, legionara (burpis), sklekova i triceps-propadanja. Između svake vežbe se pravi pauza od minut i to je to!
Zašto je efektan?
Fizički, jer podiže otkucaje srca na maksimum, dok se fokusira na središnje mišiće i jača snagu celog tela. Mentalno je efektan jer vam u glavi pravi čist cilj sa odmorima (znate koliko morate da uradite i to vam olakšava svaki trening). Na sve to, možete ga odraditi bilo kad i bilo gde - na putovanju, kod kuće, napolju, kod prijatelja, dok gledate omiljenu seriju.


Glas javnosti/ R07S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR