Glas Javnosti

ISTINA O FARMACEUTSKIM KOMPANIJAMA

Zdravlje
Autor: Glas javnosti

Približno u isto vreme kada je Džon D. Rokfeler preuzeo kontrolu nad američkim medijima, počeo je da kontroliše i američku medicinu. Kada je otkriveno da se lekovi mogu proizvesti iz nafte, najveći američki naftni mogul naredio je svojoj armiji propagandista da u skladu sa time "prekroje" i stvarnost.

Lekovi koji su se koristili hiljadama godina odjednom su klasifikovani kao alternativni, dok su novi lekovi zasnovani na nafti, koji mogu da se patentiraju i izazivaju veliku zavisnosti, proglašeni "zlatnim standardom". Inače on je proizvodio i ratne hemikalije za Adolfa Hitlera. Rokfeler je iskoristio svoj politički uticaj pritiskajući Kongres da proglasi lečenje prirodnim lekovima i biljkama, nenaučnim nadrilekarstvom. Rokfeler je tada preuzeo kontrolu nad Američkim medicinskim udruženjem i počeo da nudi ogromne grantove vrhunskim medicinskim školama pod uslovom da se predaje samo njegov odobreni nastavni plan i program.


Svako pominjanje lekovitih moći biljaka i ishrane izbrisano je iz većine medicinskih udžbenika. Lekare i profesore koji su se protivili Rokfelerovom planu njegovi mediji su razapeti, uklonili iz udruženja i oduzeli im licencu da predaju i bave se medicinom. Oni koji su se usudili javno da progovore hapšeni su zatvarani u zatvore.

Kada su počeli da se pojavljuju dokazi da lekovi na bazi nafte izazivaju rak, gospodin Rokfeler je osnovao Američko društvo za borbu protiv raka, preko kojeg je potisnuo te informacije.

Džon D. Rokfeler je zaslužano označen kao osnivač farmaceutske industrije i glavni razlog što su lekarske greške trenutno treći vodeći uzrok smrti u Americi. Ovo nije optužnica protiv lekara. Više od bilo koga drugog, oni su pod pritiskom najveće lobističke sile u Vašingtonu. Svake godine farmaceutska industrija troši najmanje dvostruko više od naftnih giganata kako bi uticala na zakone, politiku i percepciju stvarnosti. Hvala gospodinu Rokfeleru, arhitekti.

Nijedna industrija nema veću moć nad našim životima od Farmaceutske industrije.IZVOR: Društvena mreža Iks / Wall Street Apes 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR