Glas Javnosti

Zbog čega je 11. 11. POSEBNO BITAN dan u Univerzumu? Učinite OVO i privucite SREĆU

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Dan sa posebnom energijom, 11. novembar donosi nam sjajnu priliku da ostvarimo želje i svoje vizije, kreiramo svetliju budućnost i osvestimo svoj put ka sreći.

11. novembar svake godine je jedan od najvažnijih dana. Ovo je sjajno vreme da analizirate sopstveni život, organizujete svoje misli, naučite iz onoga što se dogodilo. Šta treba tražiti i šta treba učiniti u tako energetski snažnom periodu da biste privukli sreću i uspeh - evo odgovora!
11. novembra (11.11) Univerzum otvara portal, pružajući nam sjajnu kosmičku energiju. Ovo pomaže ljudima da shvate šta žele od sadašnjosti i koje su napore spremni da ulože da izgradnju srećne i prosperitetne budućnost u svakom pogledu, piše Lovesensa.

Sa numerološke tačke gledišta, 11 je broj sa neverovatno jakim kreativnim vibracijama. Simbolično on pomaže da jasnije vidimo svoje ciljeve i slobodnije izrazimo namere.

Dvostruki broj 11-11 podstiče duhovno buđenje i pokazuje se kao veoma koristan za aktiviranje viših stanja svesti.

Ako čovek često počne da primećuje brojeve 11:11 (na primer, vreme na satu) ili samo 11, to može značiti da Univerzum upozorava na buduće promene i duhovne transformacije. Sa neverovatno snažnom energijom, Univerzum želi da budemo pažljiviji sa tragove intuicije, istovremeno se fokusirajući na dobre stvari koje želimo da stvorimo u svom životu i počnemo da aktivno delujemo. Ovo ne mora da se odnosi samo na lične, već i na javne ciljeve.
Tokom ovog dana naše misli su izuzetno jake jer značajno utiču na oblikovanje stvarnosti. Ukoliko razmišljamo pozitivno, 11. novembra je mnogo lakše snove pretvoriti u realnost. Trebalo bi unapred razmisliti o tome šta treba da tražite od Univerzuma. Takođe, sada nije vreme za žurbu jer ishitrenost vas može odvesti na pogrešan put.

Kako da 11. novembra dok vlada energija magičnog niza 11-11 ostvarite želje - uradite sledeće:

- Neka vaš um bude bistar i otvoren
- Obratite pažnju na detalje i znakove
- Pravilno vizualizujte ciljeve i želje
- Fokusirajte se na pozitivno i na harmoniju
Veoma je važno da ostanete krajnje iskreni prema sebi, da pažljivo razmislite o sopstvenim postupcima i da delujete iskreno i svestrano. Na ovaj datum nikako ne treba zanemariti snove, jer se u njima mogu skrivati važne poruke podsvesti i intuicije. Takođe, portal, koji se otvara 11.11, podseća nas da nismo sami na ovom svetu i da je veoma važno da se prema drugima odnosimo sa ljubavlju, dobrotom i saosećanjem.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR