Glas Javnosti

ZARAĐUJE I U ZATVORU: Tiktoker Admir vreme provedeno u zatvoru unovčava strimovanjem i objavama

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Društvena mreža TikTok trenutno je najpopularnija na svetu, a osim što korisnicima pruža bezbroj mogućnosti, dovela je do stvaranja nove kategorije na medijskom nebu i zanimanja - tiktoker. Upravo zahvaljujući ovoj mreži popularan je postao ni manje, ni više nego jedan zatvorenik sa Balkana, Admir Mašić.

Admir koji zatvorsku kaznu služi već deset godina u Francuskoj, sam je o tome govorio u nekoliko svojih videa objavljenih na TikToku, a postao je popularan upravo zbog snimanja i plasiranja materijala iz zatvora.

Na njegovom profilu koji je inače jedan od popularnijih na našim prostorima mogu se videti uglavnom video snimci njegove ćelije - room tour.

Admir čak i drži lajvove iz svoje ćelije, gde mu ljudi, odnosno njegovi fanovi kojih je skoro 10.000, doniraju novac, poklone i mnoge druge stvari, piše Telegraf.

Njegova priča svakako je zaintrigirala mnoge, a on se nedavno pohvalio i novim modelom telefona "Ajfon" čija je cena oko 1.000 evra. Fanovi mu putem lajva uglavnom doniraju poklone ili novac, a njegova popularnost sve je veća - što znači da je Admir svoje zatvorske dane unovčio.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR