Glas Javnosti

PUTIN O OSMOM MARTU: "Žene daju ogroman doprinos, one su glavni centar"

Svet
Autor: Glas javnosti

Ruski predsednik Vladimir Putin je istakao ključnu ulogu žene u porodici i očuvanju tradicije, duhovnih i moralnih vrednosti i vaspitanju mlađih generacija.

Žene daju ogroman doprinos postizanju ciljeva nacionalnog razvoja zemlje, bez njih se ne može zamisliti nijedna važnija sfera, istakao je predsednik Rusije Vladimir Putin u video poruci učesnicama Sveruskog ženskog foruma koji se održava u Moskvi.


Putin je ujedno i čestitao učesnicama foruma predstojeći praznik 8. mart.


"Vaš forum je okupio uspešne, aktivne, talentovane, bistre žene iz svih regiona naše velike zemlje ovde, na izložbenom prostoru Rusije. Žene daju ogroman doprinos u postizanju ciljeva nacionalnog razvoja. Bez vas je nemoguće je zamisliti tako važne oblasti, kao što su zdravstvo, obrazovanje, nauka, kultura, preduzetništvo, državna i opštinska administracija", rekao je Putin.


On je ukazao i na ključnu ulogu žena u očuvanju tradicije, duhovnih i moralnih vrednosti i vaspitanju mlađih generacija.

"Na kraju krajeva, žene su te koje rade u školama i vrtićima i zauzimaju vodeće pozicije u obrazovnoj sferi. Žene su glavni centar gravitacije u porodici. Vi ovde stvarate atmosferu ljubavi, razumevanja i brige", dodao je ruski predsednik.


Glas javnosti/A03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR