Glas Javnosti

Trikovi za ravan stomak: Promenite ove tri navike

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Smanjenje masti na stomaku može nas učiniti srećnijim i zadovoljnijim...

Smanjenje kalorija, unos više proteina i praćenje ugljenih hidrata su popularne metode za skidanje viška kilograma. Ove metode mogu pomoći kod neželjenog sala na stomaku, ali ćete tamo stići brže ako uradite ove tri stvari.

Smanjenje masti na stomaku može nas učiniti srećnijim i zadovoljnijim. dr. Majkl Mozli je podelio svoja tri zlatna pravila koja ljudi treba da poštuju ako žele da izgube salo na stomaku.


Povremeni post

Povremeni post se zasniva na ideji da se neko vreme redovno jede, a zatim da se posti neko vreme. Tokom dana ne bi trebalo da unosite više od 800 kalorija.

Ne samo da jednostavno gubite na težini jedući manje kalorija, već vaše telo reaguje na stres posta tako što povećava funkciju hormona kako bi olakšao gubitak težine i sagoreo masti za energiju. Kratkotrajni post može izazvati promene u telu koje olakšavaju sagorevanje masti.


Uradite trening visokog intenziteta

Važno je uvesti vežbu u svoju rutinu, što je od vitalnog značaja. To je jedna od najboljih stvari koje možete učiniti za dug i zdrav život. Međutim, vredi napomenuti da sama vežba neće biti dovoljna da se rešite tvrdoglave masti, ali svakako pomaže da se ona drži pod kontrolom.

Jedite manje šećera 

Ako želite da se što pre oslobodite sala sa stomaka, ključno je da smanjite unos šećera. U ishranu uključujete smutije i prirodne sokove, kao i slatko voće poput ananasa i manga.
Takođe, zamenite prerađenu hranu poput belog hleba, testenine i čipsa zdravijim opcijama kao što su kinoa ili smeđi pirinač.


Glas javnosti/A03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR