Glas Javnosti

Imala je zadatak samo da snimi prosidbu: Međutim njen potez niko nije očekivao (VIDEO)

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Evo jednog izvanrednog primera koji se tiče svih onih koji maštaju da imaju savršen video svoje prosidbe, a koji glasi - pazite kome dajete kameru u ruke!

Naime, ako već želite da neko kamerom zabeleži vaš važan životni trenutak, ne poveravajte zadatak osobi koja je slična devojci po imenu Meri Doson. Jer je ova devojka uspela da tokom snimanja veridbe svojih prijatelja, iza ograde ugleda rakuna i njega pretvori u glavnog junaka!

"Ups, propustila sam deo kada je kleknuo ispred nje", priznala je ona.

U međuvremenu se setila šta joj je bio zadatak, pa je uspela da ovekoveči tek zagrljaj srećnog para nakon što je muškarac već izgovorio sudbonosno pitanje i dobio pristanak voljene devojke.
Video ovog "rediteljskog zločina" u međuvremenu je postao hit na TikToku s čak 23 miliona pregleda, a Doson je uz snimak napisala da se njena prijateljica svejedno nije naljutila.


"Ja bih definitivno bila ljuta"

U komentarima mnogi su bili ljuti na nju, dok su je drugi podržali.

"Ja bih definitivno bila ljuta", "Devojko, imala si samo jedan zadatak", "Oni mogu ponovo da naprave video, rakun bi mogao da bude stvar koja se dešava jednom u životu!", "Hm, ja bih bila ljuta jedino što i mene nisi zvala da ga vidim", "Ovo je zločin", podelili su oni svoja mišljenja u komentarima.
Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR