Glas Javnosti

TRI MUŠKE LAŽI NA KOJE PADA SVAKA ŽENA: Hiljadu puta ste ih čule i opet im verujete

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Gotovo da nema pripadnice lepšeg pola koja nije čula ove reči bar jednom.

Muško-ženski odnosi znaju da budu veoma komplikovani. Želje i emocije često znaju da se ne poklope što dovodi do laganja, manipulativnog ponašanja i kalkulisanja. Bez obzira koliko ste inteligentni ili uspešni, emocije vrlo često znaju da nam pomute pravu sliku o nekome.

Prema nekim istraživanjima, kako prenose domaži mediji, muškarci su ti koji su skloniji laganju i manipulativnom ponašanju. Kada vas ne posmatraju kao osobu za ozbiljnu vezu ili mu niste prioritet onda će izgovoriti jednu od ovih rečenica.


1. Još uvek nisam spreman za vezu

Ovu rečenicu ste sigurno već dosad čuli. Toliko se često izgovara da postaje jedan od čestih izgovora za izbegavanje ozbiljne veze. Uglavnom je izgovaraju muškarci kada ih samo strast veže za određenu ženu. Ove reči nećete čuti od osobe kojoj se zaista dopadate. Muškarci na ovaj način samo kupuju vreme i pokušavaju da ostvare svoje površne i kratkoročne ciljeve.

2. Mnogo sam zauzet/imam puno posla

U današnje vreme kada je život dosta brži i pun obaveza prirodno je da vaš partner neće uvek imati vremena da vam se posveti. Ali, kada počnete da primećujete da se vaša voljena osoba ponaša hladnije, radi više nego uobičajeno, ne postavlja vas kao prioritet ni kada je u mogućnosti - dobro razmislite o njegovom ponašanju.


3. Nikada nisam upoznao devojku kao što si ti

Muškarci znaju da se žene zaljubljuju u ono što čuju. Ne padajte na lako na slatkorečivost i osvrnite se na njegova dela. Kada žele da zavedu, mogu izgovoriti ovu rečenicu samo da bi ostvarili šta su zacrtali. Ne dozvolite da vas olako zavede, jer su velike mogućnosti da je ovu frazu izgovarao i drugim devojkama.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR