Glas Javnosti

POJEDITE "SRBIJU": Čokolaterija Srbijanka iz Stare Pazove pravi autentični slatki suvenir

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Prodavnica slatkiša i čokolaterija Srbijanka u Staroj Pazovi predstavljaju autentičan brend, a njihovi veoma interesantni proizvodi i brend Choco world iz Stare Pazove, deo su gastronomske turističke ponude ove opštine u okviru predstavljanja TO Stara Pazova na međunarodnim i regionalnim sajmovima.

Njihov zaštitni znak je čokolada "Srbijanka" koja je realizovana 2019. godine. Specifičnog je oblika, ujedno i spoj tradicionalnog i modernog, a u suštini predstavlja jestivi suvenir u obliku Republike Srbije sa reljefom.
Pokrajinski sekretar za privredu i turizam Nenad Ivanišević koji je nedavno posetio ovu prodavnicu je prilikom nedavne posete ovoj prodavnici rekao da je veoma važno podržati domaće proizvođače i omogućiti im da se predstave domaćim i stranim turistima, što i jeste slučaj sa ovom čokolaterijom koja je na prethodnim sajmovima turizma i poljoprivrede bila u fokusu posetilaca upravo zbog svoje autentičnosti, prenosi portal Ekapija.


Ova čokolaterija pored mlečne čokolade i čokolade punjene džemom od šljiva pod nazivom Srbijank u ponudi ima i druge autentične, proizvode od čokolade.

Pored toga, u svom prodajnom prostoru okupljaju i druge proizvođače slatkiša i konditorskih proizvoda, kako domaće, tako i pojedine strane, onih proizvođača sa kojima sarađuju na tržištu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR