Glas Javnosti

PLIŠANA IGRAČKA IZ HOROR FILMA: Videli su da se pomera, a kada su je RASPORILI sačekalo ih je OTROVNO IZNENAĐENJE (VIDEO)

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Nekolicina ljudi je videla da se plišani aligator pomera, pa su morali da raseku igračku kako bi videli šta se nalazi unutra, a scena koju su zatekli nikako nije nešto što se očekuje u igračkama.

Snimak koji je, prema navodima iz komentara, nastao na Filipinima prikazuje kako na betonu leži plišani aligator i nešto u njemu se mrda. Jedan momak i njegova prijateljica su odlučili da raspore igračku a kada je to urađeno polako su počele da izlaze kobre iz nje.

Jednu po jednu su vadili i stavljali u kesu, a prema onome što se može zapaziti na snimku, znali su tačno kako da uhvate zmiju da ih ne ujede. Mnogi navode da izgleda kao da su sami i stavili kobre u igračku da bi napravili snimak i zbog toga ih većina osuđuje za maltretiranje životinja.

Na žalost, ne postoje informacije odakle tačno potiče ovaj video koji je brzo posato viralan.

U kesi je na kraju završilo pet kobri, a sa sigurnošću se može reći da je njihov pronalazač bogatiji jer im cena sigurno nije mala. Prema nekim komentarima, moguće je da se radi i o švercovanju ovih reptila.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP