Glas Javnosti

OVAJ ČOVEK IMA 72 GODINE A IZGLEDA KAO DA MU JE 40: U čemu je tajna mladolikosti Zinmana Janga? (FOTO)

Zanimljivosti
Autor:

Čovek ima želju da uvek izgleda lepo i mlado što je u nekim poznim godinama faktički nemoguće. Ipak i tu ima izuzetaka. Zinman Jang (72) je kineski bodibilder, koji je uspeo da zadrži neverovatno mladoliki izgled zahvaljujući navikama kojih se pridržava. Kako sam kaže, vežbanje mu je mnogo pomoglo da živi zdrav život.

Veteran u bodibildingu, Zinman je ovim sportom počeo da se bavi davne 1984. godine.

Jang nije nepoznat svetskoj javnosti, ali je u fokus ponovo dospeo pošto je njegov video postavljen na društvenu mrežu Redit, uz komentar da izgleda kao da ima 30 ili 40 godina.

Ovakav opis otvorio je debatu u komentarima, pa su mnogi pisali da ne izgleda kao da je mlađi 40 godina, ali da svakako izgleda neverovatno za godine koje ima.

youtube

 - Nemoguće da ima 70 godina, mogao bi da prođe kao neko ko ima 50. Istini za volju, izgleda bolje i od pojedinaca koji imaju 40 godina - napisao je jedan korisnik ove društvene mreže.

- Čovek koji ima 70, a izgleda kao da ima 30 godina zagovara svakodnevno vežbanje. Možda to i nije toliko loše koliko se misli - bio je jedan od komentara.

youtube

Ipak, Jangov mladoliki izgled nije stvoren preko noći. Svojevremeno je ovaj vremešni sportista za jedan kineski medij otkrio da strogo živi zdravim životom i da redovno trenira.

- Zahvaljujući disciplini imam rezultate u bodibildingu i zato promovišem trening i zdrav život ljudima - rekao je on i dodao da se odlično oseća, s obzirom na godine koje ima.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR