Glas Javnosti

MISTER LEKIĆ I KIBORG SVETSKI PRVACI U BODIBILDINGU Čelični Srbi izdominirali na šampionatu u Španiji

Sport
Autor: Glas javnosti

„Alfa bodi“ klub iz Beograda pomerio granice! Aleksandar Lekić i Damjan Radovanović upravo su postali legende bodibildinga, a trener Lepomir Bakić kaže da Srbija nikada nije videla ovoliko zlatnih medalja u bodibildingu!"

Srbija je stupila na svetski bodibilding tron sa dva odabrana šampiona, čije su impresivne pobede na Svetskom Prvenstvu u mestu Santa Susana u Španiji, već stekle status legendarnih u svetu ovog sporta. Aleksandar Lekić, poznat kao Mister Lekić, trostruki svetski šampion i Damjan Radovanović, poznat kao „Kiborg“, koji je postao apsolutni gospodar svetskog bodibildinga, doneli su tri zlatne medalje Srbiji i ostavili neizbrisiv trag u istoriji ovog sporta.

Aleksandar Lekić je postao prvi i jedini takmičar u istoriji IFBB Saveza Srbije koji je tri puta osvojio zlatnu medalju na svetskom prvenstvu. Njegova izvanredna posvećenost, neverovatna forma i bezgranična strast prema bodibildingu čine ga istinskom ikonom ovog sporta.

Foto:Glas javnosti

Njegov partner u trijumfu Damjan Radovanović, nadmašio je sve očekivanja jer je upravo postao prvi apsolutni šampion u istoriji ovog takmičenja. Njegova snaga i izdržljivost ostavili su publiku bez daha, a njegov uspeh će se pamtiti kao trenutak koji je promenio tok srpskog bodibildinga.

Ova istorijska postignuća nisu došla sama od sebe. Mentor i delegat ove dvojice šampiona Lepomir Bakić, koji je bio svetski šampion bodibildinga ,,Mr universe” na američkom kupu kod Švarcenegera, igrao je ključnu ulogu u njihovim karijerama. 

Njegov stručni nadzor i inspiracija pomogli su Aleksandru Lekiću i Damjanu Radovanoviću da dosegnu vrhunac svojih mogućnosti.

Ovaj triumf označava Srbiju kao globalnog lidera u svetu bodibildinga i donosi ne samo tri zlatne medalje, već i beskrajni ponos i inspiraciju naciji. Sa strašću, predanošću i znanjem, ovi šampioni su ispisali nove stranice istorije ovog sporta.

Foto:Glas javnosti

Srbija nikada nije videla ovako uspešne sportiste u bodibildingu, a ovaj trenutak će ostati urezan u sećanjima svih generacija koje će dolaziti. Čestitke Aleksandru Lekiću, Damjanu Radovanoviću, kao i celoj ekipi „Alfa bodi“ na ovom izvanrednom uspehu koji će inspirisati buduće generacije da sanjaju i ostvaruju svoje snove. Sve u životu je važno u sportu, ali je najvažnije za pobedu imati najboljeg od najboljih u ovom sportu za trenera u kome cake dele šampione od večito drugoplasiranih.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR