Glas Javnosti

Ova devojka tvrdi da je vampir star 600 godina!

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Sve je poteklo od srpske reči vampir koja je postala opšteprihvaćena širom sveta. Fascinantne su priče i romani o njima, način života i moć koju poseduju. Iako mnogi u njih ne veruju, jedan vampir iz sadašnjosti privukao je pažnju javnosti na društvenim mrežama.

Iako je Brem Stoker još 1897. godine, inspirisan Vladom Cepešom stvorio najpoznatijeg vampira, njegov "Drakula" je izvršio ogroman uticaj ne samo na pisce i filmsku produkciju, nego i na obične ljude željne mistike, fantastike i slave. Popularizujući vampire, Stoker je doprineo ogromnoj slavi ovih bića. Međutim, postoji i bolest, zapravo genetski poremećaj koji izaziva lomljive nokte, istaknute zube i bled ten. "Vampirska bolest" ili ektodermalna displazija nastaje usled genetskih mutacija, a obolelima od ove bolesti smetaju sunčevi zraci, oči su im stalno umorne, a očnjaci prirodno duži i oštriji, baš poput vampira iz filmova.

Jedan takav slučaj je i Lilit Vampir (27), devojka iz Londona koja pije ljudsku krv i tvrdi da je stara 600 godina! Zbog svog neobičnog načina života, privukla je veliku pažnju, ali i 150 000 pratilaca na Instagramu. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Don't torture yourself, Gomez. That's my job. From my shoot with @simonblackwoodgallery earlier ? Top @houseofwidow Necklace @darklingbeloved

A post shared by ?????? (@lilith_vampyre) on

 

Smeta joj sunčeva svetlost i najbolje funkcioniše noću. Očarana je vampirima još od malih nogu, a svojim stilom oblačenja i ponašanja, privukla je mnoge ljude poput sebe.

 

Ova devojka smatra da je postala vampir sa 18 godina, a ljudsku krv prvi put je probala iz znatiželje. Iako tvrdi da joj nije potrebna veća količina krvi, ona smatra da je sve u samom činu ispijanja krvi koji je veoma intiman. Starost od 600 godina i duboke veze sa prošlošću učinile su je veoma popularnom, a gotika, mistika i moć, i veoma slobodnom. 

 

Za Lilit je ovakav način života ključ za lično napredovanje, ali i za shvatanje ljudske vrste i života. Sudeći da je prava Lilit bila prva žena Adamova, kraljica demona i vampira, nije čudo što je i ova mlada dama poželela da bude nešto poput nje.

(Izvor: Dnevno. rs)

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR