Glas Javnosti

ŠTA JE OVO?! Muškarac ubrizgao ČAROBNE PEČURKE, pa završio u HITNOJ!

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Muškarac (30) iz Nebraske koji boluje od bipolarnog poremećaja, nadao se da će intravenoznim ubrizgavanjem rastvora “čarobnih pečuraka” u krvotok ublažiti simptome.

Mladić je skuvao čaj od “čarobnih pečurki“ i tu skuvanu tečnost - čaj ubrizgao u venu! Nekoliko dana kasnije, završio je u hitnoj sa gljivicom koja mu je rasla u veni to jest, krvi - prenose zanimljivostidana.com!

Članovi njegove porodice rekli su lekarima da je nedavno prestao da uzima prepisane lekove za bipolarni poremećaj i raspoloženje mu je variralo između depresivnog i maničnog stanja. On je doktorima rekao da se na taj potez odlučio kada je onlajn pronašao izveštaje koji su opisivali potencijalne terapeutske efekte halucinogena, poput LSD i “magičnih pečuraka”. Skuvao je “čaj” od njih, koji je potom filtrirao kroz pamučnu tkaninu, pre nego što ga je ubrizgao u krv.

Narednih dana postao je letargičan i osećao mučninu, a koža je počela da mu žuti. Ubrzo je dobio dijareju i počeo da povraća krv. Nakon toga, porodica ga je odvezla u bolnicu, gde su doktori primetili da takođe ne može ni da na bilo koji način razumno komunicira. Više organa, uključujući bubrege i jetru, počelo je da mu otkazuje i prebačen je na intenzivnu negu. gde je proveo više od nedelju dana.

Nemnovani 30-godišnjak proveo 22 dana u bolnici, od toga osam dana u jedinici intenzivne nege. Doktorri su mu odmah počeli da mu daju antibiotike i antifungalnih lekova, lekari su morali da ga stave i na respirator jer su u pluća počela da mu otkazuju zbog sakupljanja tečnosti u njima.

BONUS VIDEO: VILENJAK NEĐO DRAŽIĆ SE ODAO: Ovako sam odveo Zvezdu u Bari

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR