Glas Javnosti

MA ŠTA ONI ZNAJU? Ovih pet frizura muškarci MRZE kod žena, a evo i zašto

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Anketa sa muškarcima pokazala je koje frizure ne vole kod nežnijeg pola. A, odgovori će vas iznenaditi.

Da li ste se nekada zapitale da li će se vaša frizura svideti vašem muškarcu? Iako važe za slabije poznavaoce ove oblasti, grupa ispitanih muškaraca bila je izričita po pitanju ženskih frizura koje im se ne dopadaju. Paž Paž ume da bude vrlo odbojan, naročito ako žena koja ga nosi nema odgovarajući oblik lica za ovu frizuru. Iako kratka kosa može izgledati vrlo egzotično, ova frizura se našla na samom dnu lestvice. Možda je problem u tome što se pojedini muškarci boje žena sa kratkom kosom i gledaju ih kao konkurenciju.

Razbarušena i neuredna kosa Ova frizura, koju mnoge žene vole - malo protresu kosu pa izgledaju kao da su upravo izašle iz kreveta, dobila je tek trojku u kategoriji seksipila kod muškaraca. Stroga pletenica Lepši pol koji nosi pletenicu je ocenjen kao nekreativan, iako se ovakvom frizurom crte lica stavljaju u prvi plan. Muškarcima se ovakva frizura ne dopada, a žene koje nose rep su ocenili kao vrlo rezervisane i suzdržane.

Punđa

Kao ni pletenica, ni punđa nije omiljena među jačim polom. Mnogi mučkarci su je ocenili kao preozbiljnu i zvaničnu, te rekli kako se plaše da je dotaknu kako tu nešto ne bi pokvarili.

Podignuta punđa i puštena kosa

Žene vole ovu frizuru, jer se pravi za samo nekoliko sekundi, a podrazumeva punđu na samom vrhu glave i deo kose koji je slobodno pušten. Muškarci su ovo objasnili kao "pokušaj da nešto naprave od kose, a ne znaju šta".

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP