Glas Javnosti

Najpopularnija frizura godine

Moda
Autor: Glas javnosti

Možda u ovom trenutku nemamo potrebe za modiranjem, ali zato bar imamo vremena da izlistamo i isprobavamo najnovije trendove, posebno kada je reč o frizurama. Ako nam je ranije nedostajalo vremena da isprobamo brojne trendi frizure, sada ga definitivno imamo!

Interesantna kika, visoka punđa, raskošne lokne - samo je na vama izbor koji ćete od brojnih predloga da naučite da pravite, ali naš savet je da savladate feniranje na spolja. Jer upravo je to frizura koja će obeležiti prolećne i letnje dane.Ovaj trend nam dolazi iz šezdesetih godina prošlog veka - šta više tada je frizura na razdeljak i sa krajevima uvijenim ka spolja bila nezaobilazna i nema žene koja je nije nosila.

"Ova frizura je moderna verzija one iz 60-ih. Mislim da se ponovo vraća u modu jer je to definitivno frizura koju primetiš, a posebno dobro pristaje srednjoj dužini kose koja je trenutno popularna" , otkrio je frizer Ruslan Nurej za "InStyle".

Upravo je Nurej zadužen za takve frizure na glavama glumice Prijanke Čopre i manekenke Olivije Kulpo, a nedugo zatim ponela ju je i Dženifer Lopez s timk što se za njenu kosu pobrinuo slavni holivudski frizer Kris Eplton.Ovu frizuru lako ćete napraviti i same - sve što vam treba jesu dobra četka za feniranje i lak za kosu.

Izvor: žena.blic.rs

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR