Glas Javnosti

Ljubav u moderno doba

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Stručnjaci za razvode otkrili su zašto najčešće brakovi pucaju Jako je teško sačuvai brak u današnjem "brzom" načinu života i drugačijih vrednosti, posebno jer životni vek traje i do sto godina. Ostaje nam puno vremena u kojem bi se trebalo podudarati s nekim drugim bićem u njegovim različitim fazama života.

Britanska advokatica za razvode objasnila je koji su po njoj najčešći problemi u braku, zbog kojeg parovi traže njene usluge.

Ona kaže da se ljudi sve češće razvode zbog nespretnosti s tehnologijom, jer im partneri pronađu poruke, fotografije ili aplikacije koje tamo ne bi trebalo da budu.

Ipak,  Vardag ističe, najčešći razlog razvoda je taj što se supružnici vremenom udalje.

– Prestanu paziti na brak i jedan na drugog. To se svakome može dogoditi, ma koliko brak nekad bio dobar – kaže ona.

Uvek kažem da se većina razvoda događa jer shvatite da osoba s kojom ste više nije ona osoba s kojom ste se venčali – rekla je za Mirror.


 – Danas je veliki problem i to što ljudi, zbog astronomskog rasta troškova života i stagnacije tržišta nekretnina, i nakon razvoda neretko ostaju zarobljeni u istom domaćinstvu s bivšim partnerima. Neki se moraju vratiti roditeljima ili pak otići svojoj odrasloj deci, što nikome nije lako – kaže advokatica koja je i sama razvedena, a dodaje i da je jako važno na kraju braka prepoznati da se odnosi ponekad naprosto menjaju; i da to nije ničija krivica, prenosi Dnevni Avaz.

– Razvod ne mora biti kraj, već može biti i novi početak nekog odnosa, ali i početak drugačijeg odnosa sa sobom. Nakon razvoda možemo ostati dobri s bivšim partnerom i imati dobar i uravnotežen život u kojem gradimo karijeru i razvijamo se, uspostavljamo neke nove odnose, a imamo i dovoljno vremena i prostora za nove interese – rekla je Vardag.

BONUS VIDEO


{ "ns": "yt", "el": "detailpage", "cpn": "gYvR5P8YaMBY0hO-", "ver": 2, "cmt": "2.31", "fmt": "247", "fs": "0", "rt": "8186.472", "euri": "", "lact": 9, "cl": "500576657", "mos": 1, "state": "4", "volume": 70, "subscribed": "1", "cbr": "Chrome", "cbrver": "108.0.5359.125", "c": "WEB", "cver": "2.20230111.01.00", "cplayer": "UNIPLAYER",

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR