Glas Javnosti

"NISAM DOŽIVELA PRAVU LJUBAV NEGO ILUZIJU": Bivša žena Momčila Otaševića otkrila razlog RAZVODA koji je digao PRAŠINU

Ljubav
Autor: Glas javnosti

Razlog zbog kojeg se razveo Momčilo Otašević nije bio poznat javnosti, međuti, Jelena je otkrila detalje.

Nakon što su Momčilo Otašević i Jelena Perčin odlučili da stave tačku na brak, javnost je bila šokirana, budući da su imali jedan od najskladnijih brakova. Jelena je ubrzo za Gloriju potvrdila informaciju o razvodu, te iznela više detalja.

"Teško je. Glupo mi je da lažem. Rastajemo se. Uvek sam se trudila da ne pričam o intimi, nisam pričala ni o venčanju pa neću ni o razvodu. Svaki je razvod grozan. Grozan događaj i grozno razdoblje. Koncentrisana sam na to da budem maksimalno prisutna i prisebna radi dece", rekla je Jelena za hrvatsko izdanje magazina "Gloria".

"Ljubav je užasno nepredvidiva. Ono što smatram da ljubav jeste, nisam još doživela. Naime, dok god je ego jači od emocije, mislim da to nije ljubav nego iluzija ljubavi. Ni iz jednog svog odnosa nisam otišla, a da se nisam dala do kraja. Zbog toga je sve i bolnije, ali ne mogu drugačije postupiti. To je lutrija i na njoj sam uglavnom gubila.", bila je iskrena Jelena.

Jelena je iz svega naučila veliku lekciju, te je priznala kako je sebi uvek bila na poslednjem mestu.

"Pretapajuće su to granice, ali recimo da je možda najvažnija lekcija ona o tome na šta sve ne smem pristati. Čvršće i odlučnije kažem "ne". Još odmalena imala sam izrazitu potrebu razumeti tuđu poziciju, ući u tuđu kožu, i onda su se uglavnom moje granice rasplinjavale."

Uprkos tome što je Jelena 9 godina starija od Momčila, razlika se nije primećivala, a javnost ih je obožavala, smatrajući da ne postoji čvršća ljubav od njihove. Ipak, Jelena je otkrila da još uvek nije spoznala pravu ljubav.

View this post on Instagram

A post shared by @perjelkaGovoto svaka žena, a prvenstveno majka, našla se u ulozi zaštitnice i dobre vile. Međutim, mnoge žene četo na taj način zapostave sebe i svoje emocije, te se na kraju istroše. Jelena je priznala da je oduvek imala potrebu da bude zaštitnica i da pomaže drugima.

"Od detinjstva imam izražen zaštitnički princip koji se kasnije pretvorio u majčinski instinkt. Kao klinka sam rano počela brinuti o svojim roditeljima. Jedan je moj brat mlađi deset, a drugi dvadeset godina pa sam na puno načina često i bila zaštitnica. Možda je to reč koja me ponajbolje opisuje. Volim štititi i pomagati. Kad god imam problem, moja prva reakcija je – kako ga rešiti? Po mom habitusu, čaša mi je uvek polupuna. Možda najvažnija stvar koju sam naučila jest da uprkos svom velikom racionalizmu u stvanosti sam i dalje velika idealistkinja. Shvatila sam da mi treba više vremena da si priznam da idealizujem. Vrlo brzo, istina je, vidim realnost kakva jeste.", objasnila je Jelena.

Izvor: Stil

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR