Glas Javnosti

KONOBARICA OBJASNILA: Koristimo jedan trik sa računom, kada želimo da gosti što pre odu (VIDEO)

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti/prva.rs

Rad u restoranu može biti naporan, pogotovo ako imate posla sa zahtevnim mušterijama koje vam posao čine još težim

No, jedna konobarica sada je otkrila da zapravo postoji trik koji konobari koriste kada imaju posla sa mušterijama koje ne vole. Može vam pomoći da uvidite da li vas osoblje lokala gleda kao problematičnu mušteriju.

Kako prenosi Mirror, konobarica je objavila viralni video na TikToku u kojem je rekla da unapred ispisuje račun za stolove za koje želi da brzo napuste mesto, umesto da čeka da oni to zatraže.

Obično, kada zatražite račun u restoranu, vaš konobar odlazi do kase i računara kako bi vam ištampao račun, ali ako ga izvuku iz zadnjeg džepa, tada nagoveštavaju da se raduju što vam vide leđa.

Devojka pod imenom podelila je snimak na kom se vidi kako iz zadnjeg džepa izvlači račun.

"Kada gosti kažu "mogu li da dobijem račun", napisala je konobarica u opisu snimka i nastavila: Ja ga izvučem iz džepa, jer sam jedva čekala da ode iz mog reona".

Komentari su se samo nizali.

"Ostaviću račun ovde pa kad god budete spremni. Suptilno ga ostavim bliže muškarcu da on zna da mora da plati", komentarisala je jedna korisnica, dodala je druga:

"Kada sediš i gledaš konobaricu 20 minuta sa uplakanom decom koja mole da odu, ali nikako da roditelji ne donesu račun".

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR