Glas Javnosti

ŠEST JEDNOSTAVNIH TRIKOVA ZA OTKLANJANJE BUĐI, vrlo jednostavno

Život
Autor: Glas javnosti

Ovi brzi i jednostavni trikovi su super jeftini i možda već imate ono sve što je potrebno u vašim ormarićima.

Postoji šest jeftinih i jednostavnih načina za borbu protiv buđi. Nema ničeg dosadnijeg nego provesti godine ribajući, samo da bi se tvrdokorna buđ ponovno pojavila samo dan kasnije.

Ljubitelji čišćenja otkrili su šest efikasnih rešenja za probleme s buđom. Zapravo, ovi brzi i jednostavni trikovi su super jeftini i možda već imate ono sve što je potrebno u vašim ormarićima.

Objavom na društvenim mrežama, u grupi koja broji preko neverojatnih 341.000 članova, anonimna korisnica pitala je stručnjake za čišćenje savet kako se zauvek reši buđi, piše The Sun.

Mnogi su nestrpljivo pohrlili u komentarima da podele svoje savete, među kojima se pojavljuje šest popularnih metoda – ulje čajevca, so, stirilišuća tećnost za bebe, sirće, tečnost za pranje posuđa i izbeljivač.


Evo kako ih koriste:

– Ulje čajevca – preporučuju. Postupak se sastoji od toga da pomešate dve kašičice ulja čajevca s dve šoljice vode i raspršite rastvor po buđi, te objašnjavaju da ovo može biti izuzetno učinkovita metoda u borbi protiv iste.

– Stavite šoljicu soli pored prozora da upije vlagu, dobro prozračite, otvorite prozore nakon tuširanja, kuvanja i sušenja, očistite sve što dodaje vlagu u vazduh – dodaju drugi ljubitelji trikova za čišćenje.

Neki su okrivili i kondenzaciju, preporučujući brisanje sve vidljive plesni s dečjom tečnosti za sterilizaciju, pomešanu s vodom, a zatim sušenje područja krpama od mikrofibera, prenosi 24sata.hr.

– Osim toga ostavite prozore malo otvorene tokom dana, ponovite i uskoro bi se trebalo smiriti, ali mrlje od buđe nikada neće izaći iz silikonskih zaptivki oko prozora pa obnovite malo nakon što ih tretirate – dodaju.

Savetovali su i upotrebu sirćeta.

– Firma koja se bavi problemima sa buđom rekla mi je da operem područje vrućom vodom i tečnosti za pranje suđa – podelili su savet.

Neki su takođe predložili i korištenje izbeljivača.

– Izbeljivač. Kad god sam to radio, nisam imao problema s vraćanjem – objašnjavaju.

Glas javnosti/K03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR