Glas Javnosti

IMA POLNI ORGAN SVECA! Ginekolog lečio "magičnom frulom" i seks terapijom

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Ugledni italijanski ginekolog, cenjen među kolegama, došao je u žižu javnosti kada se otkrilo na koji način je lečio pacijentkinje.

Naime Đovani Minielo, poznat i kao ginekolog poznatih ličnosti, dijagnostikovao je pacijentkinjama lažne tumore koje je bilo moguće izlečiti samo ukoliko pacijentkinje imaju nekoliko intimnih odnosa sa njim.

"Alternativa terapija" ovog ginekologa sastojala se u odlasku u krevet sa njim. Definisao je sebe kao Sommeliera vagine, onog koji poseduje Magičnu frulu i polni organ Sveca Padre Pio.

Sve je isplivalo u javnost kada se jedna od njegovih pacijentkinja obratila poznatoj TV emisiji koja je popularnost stekla tako da lično proveravaju sve navode gledalaca.

"Nakon prvog pregleda na kome mi je ispričao sva njegova profesionalna i lična ostvarenja hvaleći se, rekao mi je da imam papilom virus iako će test sigurno biti negativan.Objasnio mi je da je samo on u stanju da me izleči seksualnim odnosom sa njim jer je on vakcinisan protiv ovog virusa", izjavila je Anamaria koja je uznemirena i uplašena otišla iz ordinacije.

Nakon što je konsultovala drugog ginekologa koji joj je rekao da nema razloga za brigu i da nije bolesna, ona se vratila kod poznatog ginekologa koji joj je sve ponovio u vezi lečenja seksualnim odnosom, sve to je tajno snimila i poslala redakciji Hijena. Ginekolog koga je žena konsultovala radi drugog mišljenja rekao joj je da svi u gradu znaju šta radi njihov koleg,a ali svi su ćute jer se radi o vrlo uticajnom doktoru, čiji je brat bio i političar u Bariju.

Redakcija Hijena je poslala svoju novinarku na pregled, a ginekolog je, ne znajući da ga snimaju skrivenom kamerom i njoj ponovio istu priču: da ima papilom virus i da samo on može seksualno da je izleči.

Novinarka se pravila da pristaje i zakazala mu je sastanak u hotelu. U momentu kada je ginekolog krenuo da je dodiruje i da se skida, čitava ekipa Hijena je upala sa kamerom u hotel. No ono što je, pored činjenice da se lekar tako ponaša, zapanjilo italijane jeste činjenica da on ništa nije negirao.

Novinarki je, oblačeći se, objasnio da je to naučno dokazano i da osobe koje imaju papilom virus treba da spavaju sa osobama koje su vakcinisane, baš poput njega,preneo je RTS.

U tom momentu je nazvao telefonom druge pacijentkinje koje su otišle u krevet sa njim i koje su sve potvrdile.

Nakon tv priloga, javilo se na desetine žena istovetnog iskustva tako da je njegov studio zatvoren, otvorena je istraga a doktor je izjavio da će dati otkaz i biti izbrisan iz Udruženja lekara.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR