Glas Javnosti

FANOVI GOSPODARA PRSTENOVA ODUŠEVLJENI: Noćenje u hobitskoj kućici za 700 dinara

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Vatreni fanovi kultnog serijala Gospodar prstenova (Lord Of The Rings), sada - putem Airbnb-a - mogu da iskuse kako izgleda prenoćiti u autentičnoj hobitskoj kućici.

Naime, reč je o ponudi koja se ne propušta, a koja je oglašena na sajtu nedavno: bukiranja kreću 13. decembra.

Kućice, kojih je 44, nalaze se u gradu Matamata na Novom Zelandu, i svaka prima 4 osobe, budući da ima dve spavaće sobe i dva kreveta. Takođe, postoji jedno kupatilo. Kako se navodi u oglasu na Airbnb-u, piše portal Ekapija.


- Prvi put ikada, gosti su pozvani da borave u originalnom Hobbiton filmskom setu, kao što je prikazano u trilogijama Gospodar prstenova i Hobit, i mogu da iskuse svu magiju koja je u ponudi.

Kompletno imanje nudi još i kuhinju, baštu, besplatni parking, spoljašnji kamin, internet i TV.

Noćenje košta 10 novozelandskih dolara ili oko 5,22 funte (oko 700 dinara), piše NME.


Aktivnosti za goste takođe uključuju "privatni pristup ličnoj Hobit rupi, postavljenoj za opuštajuće trenutke uz popodnevni čaj", kao i "večernji banket u The Green Dragon Inn-u, uz govedinu i gulaš, pečene piliće, sveže pečeni hleb i pivo. Tu su još i doručak i ostala zadovoljstva koja se služe svakodnevno, dodaje se.

Fanovi će takođe dobiti ekskluzivni obilazak filmskih setova trilogije Hobit. Listing precizira da su gosti sami odgovorni za svoje putne aranžmane.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR