Glas Javnosti
posta

DA SE ČOVEKU ŽIVOT ZGADI: Nije se kupao 69 godina, hrani se mesom uginulih životinja ali ni to nije najgore o njemu! (VIDEO)

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Verovali ili ne, postoji čovek koji se nije kupao punih 69 godina!

Naime, svetski mediji otkrili su ime Iranca Amuja Hadžija, koji ima 89 godina života, a postao je svetska vest kao čovek koji se nije kupao od svoje 20. godine.

Kako prenose strani mediji, ovo je nezvanično najprljaviji čovek na svetu koji objašnjava da se nije kupao iz dva razloga - strah od vode i ljubavni jadi.

Amu Hadži živi u iranskoj pustinji, hrani se mesom uginulih životinja, ali najpotresnija je informacija da veruje da se može razboleti ukoliko se okupa. Istovremeno, iako ima strah od vode i kupanja, ovaj Iranac pije čak i do pet litara vode dnevno.


Kako se može videti na video snimku, Hadži konzumira cigarete, a kada mu one nestanu koristi suvu kravlju balegu koju udiše iz lule.

Voli i da puši, s tim što, kad mu nestane cigareta koje mu neko udeli, iz lule udiše suvu kravlju balegu.


Živi na ulicama blizini izolovanog sela Dezga u južnoj iranskoj provinciji Fars, spava u rupama napravljenim u pustinji izvan sela. Iako su mu seljani sagradili kolibu, on je odlučio da tu ne živi, samo se povremeno po potrebi sakrije u nju, prenose Novosti.

Detalje pogledajte u prilogu...

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR