Glas Javnosti

OBAVEZNO PROČITAJTE! Ovo su žalbe srpskih turista u Grčkoj

Putovanja
Autor: Glas javnosti

Gužva na plažama, meduze u moru, ljigava trava... Najveće zamerke su, ipak, na druge turiste.

Ovo je samo deo pritužbi Srba posle boravka u Grčkoj. Eto, sada je napravljen spisak prema kom ni letovanje u Grčkoj nije uvek idilično.


Ekipa sajta Grčka info otkrila nam je na šta se srpski turisti najčešće žale kada je u pitanju letovanje u toj zemlji.


- U toku letovanja srpski turisti u najvećem broju slučajeva imaju primedbe na gužvu, posebno na određenim plažama gde je u pojedinim delovima dana gotovo nemoguće pronaći slobodnu ležaljku i suncobran. Isto se može reći i za parking, stoga je jedno od najčešćih pitanja prilikom rezervacija da li smeštaj poseduje parking. Samim tim što se veliki broj turista odlučuje da letuje na istim destinacijama u Grčkoj, čak i nekoliko godina zaredom, govori samo od sebe koliko je zapravo Grčka omiljena među našim turistima. Najčešće primedbe se tiču velikog broja turista i turističke vreve, ali ipak ne menjaju značajno celokupan utisak koji ostaje posle letovanja - kaže Tamara, a prenosi NovaS.

"Lista žalbi" se prema njenim rečima nastavlja s meduzama, komarcima, kamenjem u vodi, morskom travom...


- Često se žale na loš internet u smeštaju. Ponekad se požale da noću nisu mogli da se odmore, jer su druge porodice sa decom sedele u dvorištu do kasno. Imaju primedbe i da cena smeštaja ne prati kvalitet - sve više žele modernije jedinice, luksuznije, obavezan pogled na more, ali da uz sve to cena bude potpuno pristupačna što je često teško izvodljivo - objašnjava Tamara.

S druge strane, iz jedne naše turističke agencije otkrili su nam i šta grčke ugostitelje najviše nervira kod srpskih turista.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR