Glas Javnosti

Ovaj predmet svi imamo u domu, a nismo znali da donosi nesreću

Porodica
Autor: Glas javnosti

Stručnjaci za Feng Šui objasnili su koje stvari je poželjno imati u domu, dok postoje i oni predmeti koje bi trebalo odmah izbaciti.

Stare, prošle stvari nas vežu za prošlost i ne daju da dođu novi tokovi.

Minimalizam, pustimo da prostor diše, nema puno natrpanog nameštaja, nema previsokog nameštaja, osim garderobera, zato što to daje glavobolje, tegobe, otežanja, hajde da raščistimo prostor, da to bude svedeno - rekla je Sandra Drinčić, stručnjak za Feng Šui gostujući na televiziji Prva i dodaje da u kući nikako ne treba držati slike pokojnika, kao i špicaste i oštre stvari.Pojedinačno po sobama na ove stvari morate obratiti pažnju

- Podrum su nerešena pitanja iz prošlosti. Podrum čuva tajne našeg detinjstva, odrastanja, tinejdžerskog doba, zato treba uvek da bude sređen. Podrum su i sudske tužbe. Nesređen podrum čuva neku staru porodičnu tajnu. Neke kuće nemaju podrum, ali onda pod mora biti stabilan, ne sme da se razmakne, rupe uvek odvlače finansije. Dnevni boravak je duhovni centar doma, ali i prikaz naših prijatelja, prijateljstava, sloge i odnosa sa komšijama. Kada uđete u dnevni boravak i garnitura je okrenuta tako da je domaćin okrenut leđima uvek su neki problemi, loša komunikacija - dodala je.

Jedna od bitnih stavki je da u spavaćoj sobi, nikako ne treba imati ogledalo:

- Spavaća soba je mesto ljubavi, emocija, intime. Televizor može da bude u sobi, ranije se pričalo da ne sme jer su televizori imali odsjaj kao ogledala. Ako plakari imaju ogledala, mora da se stavi mat folija bar po sredini, osoba kada leži ne sme da ima odsjaj svog tela ni u jednom delu frontalne površine zato što to odvodi u bolnicu ili daje neverstvo, mešanje treće osobe. Spavaća soba je jako bitna. Postavite običnu podnu asuru, sušenu trsku. U stara vremena su znali, ali nisu znali da objasne, piše Sensa.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR