Glas Javnosti

Žena sa NAJVIŠE PLASTIČNIH OPERACIJA: SIndi(66) izgleda kao devojka, a operacije se ne primećuju (FOTO i VIDEO)

Moda
Autor: Glas javnosti

Sindi Džekson je žena koja je završila u Ginisovoj knjizi rekorda kao osoba sa najviše plastičnih operacija u istoriji. Danas ima 66 godina, a do sada je imala preko 50 plastičnih operacija koje su koštale više od 100.000 dolara!

Sindi Džekson (66) iz Amerike je upisana u Ginisovu knjigu rekorda kao osoba s najviše plastičnih operacija u istoriji. Danas radi kao savetnik za antiejdž plastičnu hirurgiju, a napisala je o tome i dve knjige.

Želela je da takvim zahvatima i korekcijama naglasi svoju prirodnu lepotu, a ne da skroz izmeni lice i telo. Iako je bila veoma lepa, to joj nije bilo dovoljno. Želela je da drugima zastane dah kad je vide!

Ova Amerikanka je uložila više od 100.000 dolara u estetske zahvate, među kojima je 14 operacija i mnoštvo seckanja, zatezanja, podizanja kože. Sindi je uradila i botoks, pet puta lifting lica i liposukciju, a oči je sređivala dvaput.

Naglasila je da je uradila sve to samo kako bi se bolje osećala u svojoj koži!

- Za mene je najbolji rezultat kad neko izgleda prirodno. Nikada ne bih volela da neko zastane i zagleda se u mene i kaže – ta žena je imala puno operacija. Nikada ne bih želela da izgledam kao da sam nešto uradila na sebi - kaže Sindi.

Odrastala je u gradiću u Ohaju, uz oca koji je imao veoma tešku narav, s manjkom samopouzdanja.

I sada se seća komentara jednog dečka, koji je mnogo uticao na nju: "Znaš, Sindi, kad se nasmeješ, sa strane izgleda kao da ti se nos i brada skoro spoje".

- Bilo je to kao da sam u pogrešnom telu, s pogrešnim licem i to sam žarko želela da promenim - rekla je ova žena.

Njena transformacija je počela posle očeve smrti, od novca koji joj je ostavio. Jedina želja joj je bila da izgleda lepo i mlado.

Kaže da je bila oprezna, htela je da ide polako, ali takođe je rekla da samo želi da izgleda lepo i mlado. Ona je , čak, uradila i estetski zahvat na šakama. Ubrizgala je injekciju koja podstiče proizvodnju kolagena u rukama i tako ih podmlađuje.

- Sve sam učinila da izgledam mlađe, da izgledam bolje, a ruke su me izneverile. Imala sam izražene vene i ligamente, a sada se uopšte ne vide - objasnila je.

Ona je istakla i kako sredovečni ljudi u četrdesetim, pedesetim i šezdesetim godinama ne moraju da izgledaju kao svoji roditelji, jer je danas sve moguće.

- To je evolucija. To je medicinski napredak - poručila je Sindi.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR