Glas Javnosti

Šta omiljena boja laka za nokte otkriva o vašem karakteru: Da li ste kreativne ili dominante osobe

Moda
Autor: Glas javnosti

Nije svejedno za koju ćete se nijansu opredeliti

Žena voli da bude doterana i lepa, pa mnogo polaže u lepši izgled. Šminka, frizeraj i manikir su nešto što uvek mora da pronađe svoje mesto u rasporedu jedne žene.


Najčešće posećujemo manikira i pedikira kako bismo imali lepe i negovane nokte. I svaki put se trudimo da budemo u trendu i odaberemo onu boju koja je trenutno aktuelna ili onu koju najviše volimo.


Da li ste znali da boja na noktima može mnogo toga otkriti o nama samima? 
Otkrivamo nekoliko smernica.

Crni lak

Iako će mnogi reći da osobe sa crnim lakom na noktima idu glavom "zureći" u pod, isto tako ova boja može značiti da je osoba kreativna i ostaje budna do kasno u noć kako bi razmenjivala komentare na društvenim mrežama o određenoj temi.

Ružičasti lak

Devojka koju nosi ružičasti lak može ukazivati na devojku čvrste naravi koja pokazuje da nema nekih većih problema u životu.

Lak boje kože

Ako se opredelite za ovu boju noktiju, znači da držite do manira i otmenosti.

Beli lak

Osoba sa ovom bojom na noktima može označavati osobu koja će vas prodorno gledati u kafiću na kafi kao i ona koja se bavi volonterskim radom.

Lak boje limete

Ako nosite ovu nežnu boju zelene, može otkriti da se osoba mladog duha kao i da volite da se družite sa starijima.

Crveni lak

Poznato je da ovaj lak predstavlja strast, a tako je i kad se nađe na noktima. Može označavati osobu koja je domanantna, koja zna šta želi i da se svim silama bori za to.

Lak sa šljokicama

Ukoliko nosite ovakvu vrstu laka na noktima, to ne znači da ste "dete", već da "furate" svoj fazon i da vas je briga šta drugi misle o vama.


Glas javnosti/T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR