Glas Javnosti

Ovu boju laka za nokte nikada nemojte da MAŽETE ako ne želite da vam ruke izgledaju starije

Moda
Autor: Glas javnosti

Da se razumemo, svako može da nosi ono što želi, bez obzira koliko ima godina. Saveti za oblačenje i šminku su česti, ali odluka da li ćemo se odreći pocepanih farmerki ili jarkih boja ako smo napunile određeni broj godina je isključivo na nama. Ista situacija je i sa bojama laka za nokte koje koristimo.


Istina je da su ruke "najveće izdajice" godina i da sa na njima ne mogu baš lako sakriti tragovi starenje. Naravno, postoje načini da ruke izgledaju mlađe, a boja laka za nokte tome dosta doprinosi. 
Stručnjaci kažu da postoje nijanse kojima treba da težiimo kako bi ruke izgledale mlade i sveže.  Aleksis Frenkiz, manikirka u salonu u Floridi koji se bavi samo VIP klijentima, često ulepšava nokte damama koje imaju preko  godina. Kako kaže, one vole da eksperimentišu, i ona ih u tome ohrabruje, ali postoji jedna boja koju ne predlaže nikada dama ove strasne grupe.

"Lično mislim da crna čini da izgledate isprano ili grubo i da vas stari“, kaže ona. Ali to ne znači da žene starije od 50 godina ne mogu da eksperimentišu sa tamnijim bojama. Umesto toga, Frankuiz preporučuje tamo plavu mornarsku ili boju asfalta.

"Žene starije od 50 godina često požele crnu boju jer je u trendu",  objašnjava ona i dodaje: " Probamo na jednom noktu i niko ne bude oduševljen", tvrdi Aleksis.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR